Afrensning Til Alle Industrier Og Brancher

Kontakt os Shop tøris

Professionel afrensning med tøris

Dansk Tøris Teknik løser afrensningsopgaver i hele Danmark. Vi har et af markedets mest erfarne hold og vores dedikerede specialister står klar til at hjælpe dig med netop din afrensningsopgave.

Private og virksomheder

Hos Dansk Tøris Teknik hjælper vi både private og virksomheder. Kontakt os og fortæl om din opgave og lad os give et uforpligtende tilbud på at løse den – ring til os på 70 26 11 12.

Ingen opgave for stor, ingen for lille

Hos Dansk Tøris Teknik gør vi vores yderste for at hjælpe alle, som kontakter os. Vi har erfaringen, kompetencen og teknikken til at løse store og komplekse opgaver og en faglig stolthed og et service gen.

Eksempler på arbejde og brancher, vi har hjulpet

Hvad er tørisblæsning?

Tørisblæsning er en miljørigtig og effektiv afrensemetode, hvor tøris bruges som blæsemiddel. I det øjeblik, tørispillerne rammer en overflade, omdannes de til luft.

Dermed er metoden både effektiv og skånsom samtidig med, at den behandlede overflade efterlades tør og ren uden behov for yderligere rense- eller blæsemidler.

Tørisblæsning er ideel til at fjerne belægninger som lim, lak, olie, fedt, kulstøv, sod, slipmidler og bitumen fra eksempelvis maskineri, elektriske installationer, elektromekanisk udstyr og skrøbelige overflader som krom, nikkel og blød aluminium.

Kontakt os for mere information – ring, skriv eller udfyld kontaktformularen i siden.

Omkostningsbesparende

Tørisblæsning kan oftest foretages direkte hos kunden, og du skal derfor ikke bekymre dig om demontering og genmontering af maskinen, der skal renses, da den ofte kan være i drift selv under afrensningen.

På den måde sparer du både tid og penge. Der er ikke noget restaffald tilbage efter afrensningen, hvilket igen gør, at du sparer tid og penge, der ellers skulle bruges på bortskaffelse.

Skånsom metode

Fordi tørisblæsning er en fuldstændig tør og ikke-strømførende rensemetode, er den skånsom og kan blandt andet bruges direkte på el-motorer, elektriske kredsløb og tekniske anlæg med elektriske og hydrauliske komponenter.

Tørisblæsningssystemerne arbejder med meget høje rensehastigheder og er ikke slibende, så selv sarte overflader kan derfor rengøres uden problemer.

Metoden er dermed meget skånsom mod materialerne. Du slipper desuden for den slitage, som kan være svær at undgå, hvis du bruger stålbørster, skrabere og lignende. Det vil sige, at du med fordel kan bruge tørisblæsning på skrøbelige områder og overflader.

Før billede
Efter billede – tørisblæsning

Miljørigtig rengøring

Når du bruger tørisblæsning undgår du forurenet spildevand, og eventuelle giftrester (f.eks. malingrester) kan nemt suges eller fejes op og bortskaffes på retmæssig facon. Der er ingen dampe fra opløsningsmidler og lignende, og så har tøris desuden den store fordel, at det er lugtfrit, giftfrit og ikke-brændbart.

Fordele ved tørisblæsning:

Tørisblæsning er en god metode til afrensning i de fleste industrier fordi den er:

 • Effektiv: Tørisblæsning fjerner uønsket snavs og belægning
 • Miljørigtig: Ved tørisblæsning undgår du forurenet spildevand og dampe fra opløsningsmidler. Du kan nemt skille dig af med eventuelle giftrester, og tøris er desuden lugtfrit, giftfrit, ikke-brændbart
 • Omkostningsbesparende: Med tørisblæsning har du slet ingen former for restaffald tilbage efter afrensningen
 • Skånsom: Tørisblæsning er en tør, ikke-strømførende og ikke-slibende metode

Med tørisblæsning kan du desuden:

 • Foretage afrensningen på stedet
 • Rense uden at der opstår problemer med fugtdannelse – tørisblæsning er en tør renseproces
 • Udføre rensning af finmekaniske og elektroniske dele direkte på stedet – ingen afmontering
 • Bruge det rengjorte emne straks efter rensningen
 • Undgå restprodukter – og dermed udgifter til bortskaffelse af affald
 • Slippe for at bruge sundhedsskadelige kemikalier og opløsningsmidler
 • Reducere antallet af vedligeholdelsesstop. Det er muligt at rense, mens maskinen er i drift
 • Rense dele som ellers er svært tilgængelige
 • Undgå blæsemidler og rensemidler, der ellers nemt bliver fanget i kroge og hjørner

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information om tørisblæsning eller for et uforpligtende tilbud på 70 26 11 12.

Skriv til os

70 26 11 12